27 Kasım 2014 Perşembe

Arama Siteleri:

DUYURULAR ve BASIN AÇIKLAMALARI

Adanalı kazanacak!

MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan, aday adaylarının birlik ve beraberlik içinde olmalarından son derece mutluluk duyduklarını bildirdi.

Erdoğan, “Bizim için şahısların değil ülkemizin, milletimizin ve Adana’mızın kazanması önemli. Bu önceliğimiz asla değişmedi değişmeyecek” dedi

Kazanan Adanalı olacak!

ADANA – Adana’nın merkez ilçesi Seyhan’da aday adaylarını ilk açıklayan parti olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), yeni kurulan Çukurova ilçesinde de hedefe kilitlendi.

MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan ve Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara, aday adayları ile bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundular. Sohbet toplantısında aday adaylarından, Hac farizası için Arabistan’da olan Mahmut Batuhan ile Adana dışında olan Toros Birol’un haricindeki Adem Eroğlu, Ali Karakuş, Abdul Kadir Üçkardeşler, Alper Pişkin, Ahmet Delibalta, Hüseyin Yıldırım, İbrahim Uzun ve Yunus Topçu hazır bulundu.

ÖNCELİĞİMİZ DEĞİŞMEZ
Toplantıda Çukurova ilçesine yönelik seçim stratejisi çerçevesinde yapılan çalışmalar değerlendirildi, aday adayları bilgi ve görüşlerini paylaştı. İl Başkanı Ahmet Erdoğan, “Aday adaylarımızın çalışmalarından ve birlik beraberlik içinde olmalarından son derece memnunuz. Bundan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu seçimde de bizim için şahısların değil ülkemizin, milletimizin ve Adana’mızın kazanması önemli. Milliyetçi Hareket için bu öncelik asla değişmedi, değişmeyecek” dedi.

EN İYİ SONUCU ALACAĞIZ
Oldukça verimli geçen toplantı sonunda değerlendirmede bulunan MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan, aday adaylarının da aynı görüş ve prensibi benimsemiş isimler olduğunu, birbirlerini seven ve sayan, MHP çatısı altında olmaktan son derece hoşnutluk duyduklarını kaydederek “Yerel seçimlerde Allah’ın izni en iyi sonucu alacağız. Bundan kuşkumuz yok. Bu seçimde bu sefer kazanan Adanalı hemşehrilerimiz olacaktır. Değerli hemşehrilerimize bu duyguyu ve mutluluğu yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.

Geri Arkadaşına Gönder

Adres : Ziyapaşa Bulvarı 61027.Sokak No:6 ADANA
Tel : +90 322 4581882-4581883  Fax : +90 322 4500121
E-mail:  mhpadana@mhp-adana.org.tr