25 Ekim 2014 Cumartesi

Arama Siteleri:
Ziyaretçi Sayısı

MHP Adana İl Başkanlığı

İl Başkanımız Sayın Mustafa İzgioğlu'na, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi'nden plaket

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi, şehit ailelerine ve gazilere ilgi ve desteğinden ötürü İl Başkanımız Sayın Mustafa İzgioğlu’na teşekkür plaketi verdi.
SİZİ YANIMIZDA GÖRMEK BÜYÜK MUTLULUK
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Sayın Melahat Ongun, yönetim kurulu üyesi Tülay Yaşar’la birlikte Sayın İzgioğlu’nu ziyaret etti.Sayın Ongun, Başkan İzgioğlu’nun gerek Derneğe gerekse şehit ailelerine ve gaziler ile yakınlarına her zaman destek verdiğini, maddi-manevi ilgisini esirgemediğini belirterek teşekkür etti. Bu ifadeyi sembolik manada somutlaştıran bir de plaket veren Ongun “Sizi yanımızda görmek, desteğinizi hissetmek bizim için büyük mutluluk” dedi.
HER ZAMAN BAŞIMIZIN TACISINIZ
İl Başkanımız Sayın Mustafa İzgioğlu da şunları söyledi:
“Biz Türk milliyetçileri için vatanımızın, milletimizin bekası her şeyin üstünde gelir. Bunun için canımızı seve seve veririz. İşte sizler de bu değerler uğruna canlarını seve seve veren, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan yiğitlerin annelerisiniz, yakınlarısınız. Her biri onur abidesi gazilerimizin, dağlar kadar büyük acıları yüreklerinde eriten şehit ailelerinin aynı çatı altında nefes alıp verdiği Dernek de bizim için kutsal bir yuvadır. Sizler her zaman başımızın tacısınız. Yanınızda olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Adres : Ziyapaşa Bulvarı 61027.Sokak No:6 ADANA
Tel : +90 322 4581882-4581883  Fax : +90 322 4500121
E-mail:  mhpadana@mhp-adana.org.tr

Hosting