23 Ekim 2014 Perşembe

Arama Siteleri:
Ziyaretçi Sayısı

MHP Adana İl Başkanlığı

İl Başkanımız Sayın Mustafa İzgioğlu'nun, "Türkiye Genelinde Yaşanan Şiddet Olaylarıyla” ilgili yaptıkları yazılı basın açıklaması. 9 Ekim 2014

İl Başkanımız Sayın Mustafa İzgioğlu, “Ülkemizde baş gösteren olaylar ihanet politikasının ürünüdür. Ve bu olaylar, yıllardır planlanan büyük felaketin öncüsü konumundadır” dedi.

ASIL BÜYÜK HEDEF BELLİDİR
Başkan Sayın İzgioğlu, Suriye’nin bir bölgesindeki İŞID saldırıları bahane edilerek Türkiye’de meydana gelen olaylarla ilgili bir değerlendirmede bulundu. İzgioğlu şunları söyledi:
“İçeride ve dışarıda yürütülen sürecin birbirinden bağımsız olmadığı açıktır. Meydana gelen olaylar açık bir kalkışma provasıdır ve ihanet politikasının ürünüdür. Teröristleri ödüllendiren teslimiyetçi anlayışın eseridir. Ve bu olaylar, yıllardır planlanan büyük felaketin öncüsü konumundadır. Asıl hedef bellidir. Büyük israilin kurulması için sözde kürdistanın kurulması gereklidir. Bunun için de Türkiye’nin bölünmesi yakın hedef haline getirilmiştir. Patronlar ve uşaklar, malum hedefe ulaşana kadar kirli ve kanlı süreci çalıştırmaya devam edeceklerdir.”

KAOSUN MİMARI VE SORUMLUSU İKTİDARDIR
Sayın İzgioğlu şöyle devam etti:
“Siyasi iktidar ve terör yandaşı siyasi uzantılar ise bu hedefe giden yolda verilmiş rolü oynamaktadırlar. Tayyip Erdoğan hâlâ Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanıdır. Türk kimliğini içine sindirememiş bir zihniyet ise işbaşındadır. Bütün bu kaosun mimarı ve sorumlusu olan siyasi iktidar temsilcilerinin, her zamanki gibi suçu üzerlerinden atmaya, sorumluluktan kaçmaya çalışmaları beyhude bir çabadır.”

DEVLET BAHÇELİ YILLARDIR İKAZ ETTİ
İl Başkanımız Sayın Mustafa İzgioğlu açıklamasında şunları kaydetti:
“Bugün yaşananlar Türk milliyetçilerinin hiç şaşırmadığı ve yıllardır ikaz ettiği bir süreçtir. Maalesef yine haklı çıktık. Milliyetçi Hareket Partisi ve onun Lideri Sayın Devlet Bahçeli yıllardır siyasi iktidarı uyardı; ‘terörle mücadele edin, müzakere etmeyin’ dedi. Ama acıdır ki gelinen noktada ihaneti resmi politikaya dönüştürdüler. İşin özeti şudur: İt ile yatanlar bugün bit ile kalkıyor ama ne yazık ki faturayı aziz Türk milleti ödüyor.”

İHANET TAVİZE DOYMAZ
Sayın İzgioğlu açıklamasını şöyle bitirdi:
“Kalkışmanın cezası bellidir. İhanet tavize doymaz. Birkaç çapulcuyu ve arkasındaki kirli odakları incitmemek için milyonlarca vatandaşın can ve mal güvenliğini, devletimizin bekasını tehlikeye atanlar, en az onlar kadar suçludur. Sokakları, meydanları işgal eden, vatandaşın, devletin malını yağmalayıp talan edenler, halkımızı temsil etmemektedirler. Elinde silah, dilinde küfür, gözünde ihanet olmayan, barış ve huzurdan yana olan her vatandaş başımızın tacıdır. Allah’ın izniyle kardeşliğimizi sonsuza dek yaşatacağız. Sağduyu esastır. Vatandaşlarımızın tuzağa düşmeyeceğine inanıyoruz. Güvenlik güçlerimizin ortaya koyduğu mücadelenin en kısa zamanda sonuç almasını temenni ederken asıl önemlisi, siyasi iradenin ihanet sürecine son vermesini, ‘Açılım zarar görmesin’ diyerek güvenlik güçlerimizden aldığı yetkiyi derhal geri vermesini bekliyoruz. Diğer taraftan bütün bu tablodan sorumlu olan zihniyete hâlâ rahmet gözüyle bakan varsa, onları da adaleti şaşmaz Yüce Allah’a havale ediyoruz.”

Adres : Ziyapaşa Bulvarı 61027.Sokak No:6 ADANA
Tel : +90 322 4581882-4581883  Fax : +90 322 4500121
E-mail:  mhpadana@mhp-adana.org.tr

Hosting