20 Nisan 2014 Pazar

Arama Siteleri:
Ziyaretçi Sayısı

MHP Adana İl Başkanlığı

İl Başkanımız Sayın Mustafa İzgioğlu, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıldönümünde bir mesaj yayınladı.10 Nisan 2014

İl Başkanımız Sayın Mustafa İzgioğlu, emniyet ve asayişin sağlanmasında, kamu düzeninin korunmasında polis teşkilatının vazgeçilmez öneme sahip olduğunu söyledi.

Sayın İzgioğlu, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Sayın İzgioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

İZGİOĞLU’NDAN SÜREÇ VURGUSU
“Ülkemizde emniyet ve asayişin sağlanması, kamu düzeninin korunması gibi önemli bir alanda görev yapan iki unsur bulunmaktadır. Coğrafi anlamda daha fazla bir alanda sorumluluk üstlenen jandarmanın yanında polis teşkilatı ise şehirlerde mesai yapmaktadır. Son yıllarda polis teşkilatının sosyal olaylar yüzünden mesai yoğunluğunun artması, ayrıca itibarının zedelenmek, güven duygusunun azaltılmak istenmesi, siyasi iktidar tarafından ülkemize reva görülen ve bizim tasvip etmediğimiz süreçle yakından alakalıdır.”

POLİS TEŞKİLATI YIPRATILMAMALI
Sayın İzgioğlu şöyle devam etti:
“Her hal ve şartta Türk Polis Teşkilatı, emniyet ve asayişin sağlanmasında, kamu düzeninin korunmasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Bu teşkilatın mensuplarının her birinin ayrı bir kıymet olduğuna inanırız. Yine her birinin, ailelerini dahi ihmal ederek fedakarca yorulduğunu biliriz. Her kurumda olduğu gibi bu kurumda da görevini suistimal edenler olabilir ancak hiçbir mazeret, bu güzide teşkilatın önemini azaltmaz. Başta siyasi iktidar olmak üzere, varlığını bu milletin huzuruna, birliğine adamış bu yüce teşkilatı art niyetli ve kirli emeller uğruna yıpratmaya hiç kimsenin hakkı yoktur.”

HUZUR, GÜVEN İÇİN ÇALIŞIYOR
Sayın İl Başkanımız Mustafa İzgioğlu mesajını şöyle tamamladı:
“Bu vesileyle, bu duygu ve düşüncelerle; gece-gündüz demeden içinden çıktığı toplumun huzuru, güveni, istikrarı için görev ifa eden, emekli olan bütün Emniyet teşkilatımızın değerli mensuplarına ve onların saygıdeğer aile fertlerine şükran duygularımı ifade ediyor, esenlik ve huzur dolu bir hayat temenni ediyor, başta şehitler olmak üzere ebediyete int

Adres : Ziyapaşa Bulvarı 61027.Sokak No:6 ADANA
Tel : +90 322 4581882-4581883  Fax : +90 322 4500121
E-mail:  mhpadana@mhp-adana.org.tr

Hosting

G Ü N C E L

Siyasetteki gelişmelerden ve Sitemizdeki yeniliklerden haberdar olmak için  E-Mail  Adresinizi Kayıt ediniz
İsminiz:

E-Mail Adresiniz: