05 Mayıs 2016 Perşembe
» Anket

Arama Siteleri:

MHP Adana İl Başkanlığı

İl Başkanımız Sayın Yusuf Baş, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Döneminin başlaması münasebetiyle yaptığı açıklamada önemli mesajlar verdi.28 Eylül 2015

İl Başkanımız Eğitimci Sayın Yusuf Baş, “Sorumluların karnesini hazırlayan Türk gençliği; mutlu, üretken, güçlü bir Türkiye inşa etmek üzere not almaktadır.” dedi.
SEVİNÇLİYİZ HEYECANLIYIZ
Yeni eğitim-öğretim döneminin açılması münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Adana İl Başkanımız Sayın Yusuf Baş, “Bugün sadece milyonlarca veli, sadece milyonlarca öğrenci-öğretmen için değil, bütün Türkiye için yeni bir gün, yeni bir başlangıç, yeni bir umut kapısının aralandığı gündür. Kimileri için hasretin başladığı, kimileri için de özlemin bittiği ama hepimiz için yaşam sevincinin tazelendiği, okul bahçelerinde işitilen ilk zil sesine kalp vuruşlarının karıştığı bir günde elbette heyecanlıyız ve sevinçliyiz.” ifadesini kullandı.
UMUDUMUZU ASLA YİTİRMEDİK
Sayın Baş, “Diğer taraftan; bu ülkeye reva görülen süreç, iç açıcı değil. Artan terör, kan ve gözyaşı, yokluk, yoksulluk, cinnet, cinayet, cinsel istismar ve daha pek çok olumsuzluklar da öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin kısaca bütün toplumun artık kanıksadığı bir gerçek halini almış bulunmaktadır. Ancak; bu hâl ve şartlar içinde dahi umudumuzu asla yitirmedik, yitirmeyeceğiz. Çünkü; çocuklarımız var; gençliğimiz var. Çünkü onlar; etnik bölücülük yapanların, kin ve nefret tohumu ekenlerin, kendi menfaatlerini ülke menfaatinin önüne koyanların, dini ve milli duyguları istismar edenlerin, ihaneti kutsayanların, hırsızlığı övenlerin, resmi kurumlardan ‘T.C’ ibaresini kaldırmaya yeltenenlerin, okullarda Andımızı yasaklayanların, millet aç iken bankalarda milyarlar biriktirenlerin bu ülkeyi ne hale getirdiğini yaşayarak görmüşlerdir, görmektedirler.” şeklinde konuştu.
GENÇLİK, KİRLİ SÜRECİ İZLİYOR
İl Başkanımız Sayın Yusuf Baş, mesajını şu ifadelerle tamamladı:
“Dolayısıyla, Türk gençliği bu kirli süreci ibretle izlemekte ve gelecek adına dersler çıkarmaktadır. Bir diğer ifadeyle, sorumluların karnesini hazırlayan Türk gençliği; mutlu, üretken, güçlü bir Türkiye inşa etmek üzere not almaktadır. Hiç kimse Türk gençliğini bu hedeften döndüremeyecektir. Yine hiç kimse; minik yüreklerden vatan sevgisini, bayrak sevgisini, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk sevgisini sökemeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; yeni eğitim-öğretim döneminin öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize; ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını niyaz ediyor, yarınlarımız olan bütün öğrencilerimize ve değerli meslektaşlarıma, ayrıca fedakar velilerimize mutluluk ve esenlikler diliyorum.”

Adres : Ziyapaşa Bulvarı 61027.Sokak No:6 ADANA
Tel : +90 322 4581882-4581883  Fax : +90 322 4500121
E-mail:  mhpadana@mhp-adana.org.tr

G Ü N C E L