03 Eylül 2015 Perşembe
» Anket

Arama Siteleri:

MHP Adana İl Başkanlığı

İl Başkanımız Sayın Yusuf Baş:Bütün Dünya bilsin ki; bu millet zulme, ihanete boyun eğmeyecektir. Kalleşlikleri ise asla unutmayacaktır.29.08.2015

İl Başkanımız Sayın Yusuf Baş, “30 Ağustos Zaferi, Anadolu’nun ebedi Türk yurdu olduğunu şehit kanlarıyla tarihe yazan kutlu bir destandır” dedi.
HEP VERMİŞ ALMAYI UNUTMUŞ MİLLET
İl Başkanımız Sayın Yusuf Baş, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. Yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Anadolu’yu işgal ederek Türkleri ufalamak ve tarihten silmek isteyen emperyalizmin temsilcilerine karşı Atatürk ve dava arkadaşlarının başlattığı, Türk milletinin sahip çıktığı mücadeleye atıfta bulunan Baş, “Hep vermiş almayı unutmuş, nice ihanetle sırtından vurulmuş, yokluk ve yalnızlık içinde ama başı dik asil bir ulusun Gazi Mustafa Kemal önderliğinde zulme karşı başlattığı Büyük Taarruz, necip milletimize her zaman yâr olmuş Yüce Allah’ın yardımıyla zaferle neticelenmiştir.” ifadesini kullandı.
BU MİLLET, İHANETE BOYUN EĞMEZ
Sayın Yusuf Baş “Bugün bölücü terör örgütünü kullanarak vatanımızı parçalamak isteyen Haçlı çeteleri, bu kirli hedef için kan dökenler, siyaseten taşeronluk yapanlar ve bu güruha eliyle, diliyle, kalemiyle yardım ve yataklık ederek yol açan, her zeminde meşruiyet kazandıranlar; tamamı bu milletin hasımlarıdır. Bütün Dünya bilsin ki; bu millet zulme, ihanete boyun eğmeyecektir. Kalleşlikleri ise asla unutmayacaktır. İslam’a sancaktar olmuş bu millete Cenab-ı Allah dün yâr olmuştu, bugün de yâr olacak ve yeni zaferler ikram edecektir. Hilal’i en yücelerde dalgalandırmak yine Türk milletine nasip olacaktır inşallah!”
ZERRE KADAR HAKKIMIZ VARSA HEPSİ HELAL OLSUN
Sayın Baş, mesajını şu ifadelerle bitirdi:
“Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımızın ve milletimizin bağımsızlığını bütün Dünyaya haykıran Zaferimizin yıldönümünde başta Milli Önderimiz Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün ülkü arkadaşlarını; bu vatan, bu millet için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, aramızdan ayrılan gazilerimizi rahmetle anıyorum, manevi hatıraları önünde tazimle eğiliyorum. Ruhları şad olsun! Zerre kadar hakkımız varsa hepsi helal olsun! Mübarek şehitlerimizin her biri onur abidesi çok değerli ailelerine, halen varlıklarıyla bizlere onur ve güç veren şanlı gazilerimize en derin şükranlarımı, selam ve saygılarımı sunuyor, bütün vatandaşlarımızın Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

Adres : Ziyapaşa Bulvarı 61027.Sokak No:6 ADANA
Tel : +90 322 4581882-4581883  Fax : +90 322 4500121
E-mail:  mhpadana@mhp-adana.org.tr

G Ü N C E L