30 Mart 2015 Pazartesi
» Anket

Arama Siteleri:

MHP Adana İl Başkanlığı

İl Başkanımız Sayın Yusuf Baş, “Bugün Türk milleti olarak iki bayramı bir arada yaşıyoruz. Ankara’daki büyük buluşma, asla tesadüf değildir" dedi

İl Başkanımız Sayın Yusuf Baş, “Terör örgütleriyle kol kola yürüyenlere inat, Türk milliyetçileri-Ülkücüler; büyük devlet adamı, ilkeli ve onurlu siyasetin temsilcisi, Türk milletinin sevdalısı Devlet Bahçeli’yle birlikte yürümenin engin hazzını yaşamaktadır” dedi.

BUNA İTİRAZ ETMEK HERKESİN GÖREVİDİR
Türkiye’nin; ekonomide, ticarette, bürokraside, yargıda, eğitimde, iç ve dış güvenlikte ve diğer bütün alanlarda yaşanan ağır sorunlarla bunaldığına dikkat çeken Sayın Yusuf Baş, “Bundan daha da beteri, ‘çözüm süreci’ adı altında milli iradenin terör örgütleriyle paylaşılması ve ülkemizin çözülme sürecine sokulmuş olmasıdır. Türkiye Cumhuriyeti’ne reva görülen bu zillete itiraz etmek; demokrasiyi, hukuku, insan haklarını üstün tutan herkesin görevidir, görevi olmalıdır.” diye konuştu.

BÜYÜK KURULTAYIMIZ YENİ BİR MİLATTIR
Sayın Baş şöyle devam etti:
“Şükür ki; Aziz Türk Milleti çaresiz değildir, çaresiz kalmayacaktır. 11. Büyük Kurultayımız yeni bir milat olarak kabul edilmelidir. İşte bugün, Türk Dünyasının büyük bayramı Nevruz’un ateşiyle ısınan yürekler daha da bilenmiş olarak, Ankara’da Milliyetçi Hareket’in 11. Büyük Kurultayında buluşmuş, tek başına iktidar hedefine kilitlenmiştir. Terör örgütleriyle kol kola yürüyenlere inat, Türk milliyetçileri-Ülkücüler; büyük devlet adamı, ilkeli ve onurlu siyasetin temsilcisi, Türk milletinin sevdalısı Devlet Bahçeli’yle birlikte yürümenin engin hazzını yaşamaktadır.”

NEVRUZ’UN ATEŞİNDE YENİDEN BİLENDİK
Sayın Yusuf Baş “Bugün Türk milleti olarak iki bayramı bir arada yaşıyoruz. Ankara’daki büyük buluşma, asla tesadüf değildir. Can çekişen terör örgütüne can suyu verildiği, yeniden dirilterek adeta ihya ettiği süreçte, Türk milliyetçileri ise Türk’ün bayramı Nevruz’un ateşinde yeniden bilenmiş, adeta yeniden şaha kalkmıştır. Kararımız kesindir; Türk Milleti, Türk devleti bölünmez bir bütündür. Devletimizi güçlü kılma, milletimizi refahla ve huzurla buluşturma, güvenlik içinde yaşatma ülkümüzden asla taviz vermeyeceğiz, bu yoldan asla dönmeyeceğiz. Şehitlerimizin, gazilerimizin, mazlumlarımızın, mağdurlarımızın ve sırtımızdaki hançerlerin hesabını da mutlaka soracağız.” dedi.

Adres : Ziyapaşa Bulvarı 61027.Sokak No:6 ADANA
Tel : +90 322 4581882-4581883  Fax : +90 322 4500121
E-mail:  mhpadana@mhp-adana.org.tr

G Ü N C E L