24 Nisan 2014 Perşembe

Arama Siteleri:
Ziyaretçi Sayısı

MHP Adana İl Başkanlığı

İl Başkanımız Sayın Mustafa İzgioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.22 Nisan 2014

COŞKU VE GURURLA…
Sayın İzgioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 94. yıldönümünü büyük bir çoşku ve gururla kutluyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan 1920, Türk milletinin var olma- yok olma mücadelesinde kendi azim ve kararlılığıyla çözüme ulaşmasının, netice almasının en büyük örneklerinden birisidir”
İRADENİN BÜYÜK SİMGESİ
Sayın İzgioğlu “Büyük Atatürk, her şeyin bitti dendiği anda, bu büyük milletle her şeyin en iyi şekilde başarılacağına inanmış ve bundan daha da önemlisi bu gerçeği herkesin görmesini sağlamıştır. 23 Nisan 1920 bu nedenledir ki, bu milletin önemli günlerinden birisi değil, bu milletin her zaman için en büyük güçlüklere bile kendi iradesiyle ve gücüyle karşı koyabileceğinin, her güçlüğü aşabileceğinin en büyük simgesidir” dedi.
GELECEĞE AKTARILACAK MİRAS
Sayın Mustafa İzgioğlu “Bu tarihi günün bir önemi de bir bayram olarak çocuklarımıza armağan edilmiş olmasıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, geleceğin Türkiye’sini kurarken O’nun çocuklara olan sevgisini ve inancını da görmekteyiz. Bizler de bugün yegane istikbalimiz olan çocuklarımızla umutluyuz ve devraldığımız bu kutlu mirası gelecek nesillere aktarma konusunda azimliyiz” dedi.
ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI
İl Başkanımız Sayın Mustafa İzgioğlu mesajını şöyle bitirdi:
“Bu duygu ve düşüncelerle, Türk milletinin milli egemenlik, bağımsızlık ve hürriyet ülküsünün sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 94. Yıldönümünü ve bu vesileyle idrak ettiğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor, bu bayramı istikbalimiz olan çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, manevi huzurlarında tazimle eğiliyor, bütün vatandaşlarımıza selam, saygı ve saygılarımı sunuyorum.”

Adres : Ziyapaşa Bulvarı 61027.Sokak No:6 ADANA
Tel : +90 322 4581882-4581883  Fax : +90 322 4500121
E-mail:  mhpadana@mhp-adana.org.tr

Hosting