21 Kasım 2014 Cuma
» Anket

Arama Siteleri:

MHP Adana İl Başkanlığı

İl Başkanımız Sayın Mustafa İzgioğlu, Adana'da başlayacak kongre takvimini açıkladı, önemli mesajlar verdi. 19 Kasım 2014

MHP Adana Teşkilatlarının kongre takviminin Genel Merkez tarafından onaylanmasının ardından çalışmalar başladı. İl Başkanımız Sayın Mustafa İzgioğlu; 15 ilçe başkanımızla bir araya gelerek teşkilatların izleyeceği hukuki süreç hakkında bilgi verdi, yapılacak çalışmalar hakkında istişare edildi.
BELEDİYELERİMİZ ŞEVKLE ÇALIŞIYOR
İl Başkanımız Sayın Mustafa İzgioğlu, 2015 yılında yapılacak genel seçimlere yönelik süreci kongrelerden çıkacak kadroların yöneteceğini belirterek şunları söyledi:
“Biz bu kadrolarla Adana’da tarihi bir başarı kazandık. Teşkilatlarımız, adaylarımız el ele vererek, halkımızın da teveccühü ile Adana’da en büyük başarıyı yakalamış olduk. Hedefimiz başta Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçeyi kazanmaktı; böyle yola çıktık. Ama neticede halkımız Büyükşehir Belediyesi’ni ve yanında 8 ilçe belediyesini bizlere emanet etti. Belediyelerimiz Adana halkına en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde ve şevkle çalışıyorlar. Sizler de davamızın başarısı için gece-gündüz çalıştınız, hepinizin emeği çoktur; ailenizin rızkını paylaştınız, zamanını harcadınız. Bu başarıda herkesin payı vardır. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum.”
İHANET YIKIYOR, ZAMAN AKIYOR, BİZ BAKIP KALMAYACAĞIZ
Sayın İzgioğlu devamla şunları kaydetti:
“Ama şimdi önümüzde ülkemizin, milletimizin geleceğini ilgilendiren daha büyük bir seçim duruyor. Ülkeyi bölünme sürecine soktular. Siyasi iktidarın, bölücü terör örgütünü yönetime ortak ettiğini bütün Dünya biliyor. Zaten iki taraf da bunu gizlemiyor artık. Milli iradeyi temsil etmesi gerekenler, çok acıdır ki, bebek katillerinin ağzına bakıyor. İhanet ekibi yıkıyor, zaman akıyor ama biz bakıp kalmayacağız. Büyük devlet adamı Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde ihanetin karşısında tek ve sarsılmaz son kale olarak duran
Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar olması şarttır. Böylesi tarihi öneme sahip seçim sürecini yönetecek kadroları kongrelerimiz belirleyecektir. Sorumluluğumuz ve yükümüz ağır. MHP Adana teşkilatları olarak, belediyelerimizle, meclis üyelerimizle, isimsiz kahramanlarımızla, bize gönül veren, umudu MHP’de gören vatandaşlarımızla el ele vererek Adana’da Yüce Allah’ın izniyle yeni bir destan yazacağız. Ülkemizin, milletimizin kurtuluşu, huzuru, kardeşliği için başka çare yoktur.”

Adres : Ziyapaşa Bulvarı 61027.Sokak No:6 ADANA
Tel : +90 322 4581882-4581883  Fax : +90 322 4500121
E-mail:  mhpadana@mhp-adana.org.tr

G Ü N C E L