01 Ağustos 2014 Cuma

Arama Siteleri:
Ziyaretçi Sayısı

MHP Adana İl Başkanlığı

İl Başkanımız Sayın Mustafa İzgioğlu, Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasını değerlendirme toplantısında önemli mesajlar verdi.22.07.2014

İl Başkanımız Sayın Mustafa İzgioğlu, “Cumhurbaşkanlığı Seçim Kampanyasını Değerlendirme Toplantısı” düzenledi. Bu toplantının açılış konuşmasını yapan Sayın İzgioğlu,
“Gururla ifade etmeliyim ki; Türkmen Beyimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin gerçek bir devlet adamı olduğunu bir kere daha gördük. ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim, sonra ben’ ilkesinden şaşmayan Sayın Genel Başkanımız, bu süreçteki tarihi hamlesiyle gönüllerde taht kurmuştur. Bu tarihi seçim çok önemli. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin veciz ifadesiyle bundan sonra ya zillet ya izzet kazanacaktır. Yani mesele bu kadar mühimdir” dedi.
ERDOĞAN TAŞ DEVRİNİ, İHSANOĞLU BİLGİ ÇAĞINI TEMSİL EDİYOR
İhsanoğlu’nun aday ilan edilmesiyle Erdoğan’ın bütün hesaplarının bozulduğuna dikkat çeken Sayın İzgioğlu özetle şunları söyledi:
“Bugün Başbakan Erdoğan’ın siyasi etik sınırlarını aşan ifadelerle, hakaretlerle Sayın İhsanoğlu’na saldırması boşuna değildir. Sayın İhsanoğlu çalmasını, çırpmasını bilmez, dini istismar etmez. Sayın İhsanoğlu, kavgayı, küfürü, hakareti de bilmez. Ve en önemlisi de Sayın İhsanoğlu, Müslüman Türk evladı olduğunu haykırır. Kısaca, Ekmeleddin İhsanoğlu ile Tayyip Erdoğan arasında zihniyet bakımından asırlar vardır. Tabiri caizse, Erdoğan Taş devrini, İhsanoğlu ise medeniyeti, bilgi çağını temsil etmektedir.”

Adres : Ziyapaşa Bulvarı 61027.Sokak No:6 ADANA
Tel : +90 322 4581882-4581883  Fax : +90 322 4500121
E-mail:  mhpadana@mhp-adana.org.tr

Hosting