28 Kasım 2014 Cuma
» Anket

Arama Siteleri:

MHP Adana İl Başkanlığı

İl Başkanımız Sayın Mustafa İzgioğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle "gündem"e de vurgu yaparak önemli mesajlar verdi.24 Kasım 2014

İl Başkanımız sayın Mustafa İzgioğlu,
“Fikri zincire vurulmuş, vicdanı mühürlü, irfanı kör bir zihniyetin eseri olduğu belli bu zillet dönemi bizlere önemli dersler vermektedir” dedi.
ADETA İŞGAL GÜNLERİNİ ANDIRIYOR
Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Sayın İzgioğlu, ülkenin yaşadığı sürece vurgu yaparak önemli tespitlerde bulundu ve şunları söyledi:
“Ülke olarak, millet olarak büyük bir badireden geçiyoruz. Türkiye içeriden ihanet, dışarıdan husumet cephesi tarafından kuşatılmış durumdadır. Haçlı-Siyonist ittifakının emrindeki terör örgütü ile siyasi iktidarın ortaklığında işletilen ihanet süreci, ülkemizi telafisi mümkün olmayan bir sonuca götürmek üzeredir. Adeta işgal günlerini andıran bu süreçte Milletin Meclisinin, milli iradenin yok sayıldığı, onun yerine kararlar veren, verecek olan kirli kurulların ihdas edildiği günlerdeyiz.”
BU DÖNEM ÖNEMLİ DERSLER VERİYOR
İl Başkanımız sayın Mustafa İzgioğlu şöyle devam etti:
“Fikri zincire vurulmuş, vicdanı mühürlü, irfanı kör bir zihniyetin eseri olduğu belli bu zillet dönemi bizlere önemli dersler vermektedir. Vatanını, milletini, bayrağını seven nesiller yetiştirmenin hayati derecede önem arzettiği, bugünlerde daha iyi anlaşılmıştır. Kuşkusuz bu ihtiyacı karşılayacak en önemli kaynak, milli eğitim sistemidir, öğretmenlerdir. İhanetin ve yıkımın panzehiri milli ve manevi değerlerle bezenmiş milli eğitim sistemi ve Türk milliyetçisi kadrolardır.”
VARLIKLARIYLA ONUR DUYUYORUZ
Sayın İzgioğlu şu ifadeleri kullandı:
“Öğretmenlerimizin, doktorlarımızın, hemşirelerimizin, işçilerimizin, mühendislerimizin; hülasa milletimize emek ve güç veren herkesin alçakça katledildiği, okullarımızın, bayrağımızın yakıldığı ülkemizde, Başöğretmen Atatürk’ün izinden ayrılmayan eğitim kadrolarının da bizzat siyasi iktidar tarafından tasfiye sürecini ibretle izliyoruz. Ancak umutsuz da değiliz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği ve Cumhuriyete omuz veren 'fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli muhafızlar'ın göreve geleceği günler yakındır. Yüce Türk Milletine reva görülen sinsi ihanete ve işgale karşı 'fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesillerin mimarı' olmak gibi ağır bir yükü sırtlanan öğretmenlerimizin varlıklarıyla onur duyuyoruz. Türk milliyetçileri olarak mücadelemizde asla yalnız olmadığımızı biliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Başöğretmen Atatürk’ü, görevi başında hain saldırılar sonucunda şehit düşen öğretmenlerimizi rahmetle minnetle anıyor, her türlü zorluğa karşın kutsal görevlerine devam eden eğitim neferlerine üstün başarılar diliyor, emekli öğretmenlerimizin ellerinden öpüyor, bütün öğretmenlerimize selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Adres : Ziyapaşa Bulvarı 61027.Sokak No:6 ADANA
Tel : +90 322 4581882-4581883  Fax : +90 322 4500121
E-mail:  mhpadana@mhp-adana.org.tr

G Ü N C E L