29 Temmuz 2015 Çarşamba
» Anket

Arama Siteleri:

MHP Adana İl Başkanlığı

İl Başkanımız Sayın Yusuf Baş, "Türkiye, AKP Hükümetinin teslimiyetçi politikalarının bedelini ödüyor” dedi. 28 Temmuz 2015

İl Başkanımız Sayın Yusuf Baş, “Türkiye, AKP Hükümetinin teslimiyetçi politikalarının bedelini ödüyor” dedi.
TERÖRE CAN SUYU VERİLDİ
Türkiye’nin son günlerde yaşadığı olaylara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sayın Yusuf Baş, “Türkiye Cumhuriyeti, tarihinin en ağır sorunlarıyla karşı karşıya getirilmiştir. İçeride ihanet, dışarıda husumet cephesinin kuşatmasına alınan Türkiye, adeta yangın yerine döndürülmüştür. 2002’de sıfırlanan terör, 13 yılda verilen can suyu ile diriltilmiştir. Malum terör örgütünün yanına İŞID ve benzeri başka belalar da eklenmiştir. Sınırlar delik deşik olmuş, vatandaşın can ve mal güvenliği kalmamış, daha da önemlisi ülke bütünlüğü büyük bir tehdit altına girmiştir. ‘Analar ağlamasın’ yalanıyla çıkılan yolda hemen her gün askerimiz, polisimiz kahpece şehit edilmekte, kadınlar dul, çocuklar yetim kalmaktadır.” diye konuştu.
İKTİDAR UĞRUNA TÜRKİYE ÇIKMAZA SÜRÜKLENDİ
Sayın Baş, devamla şunları kaydetti:
“Türkiye adeta işgal altına alınmış görüntüsü içindedir. Terör örgütlerinin kol gezdiği cennet vatanımız cehenneme çevrilmiştir. Yakan, yıkan, öldüren terör çeteleri, meydanı boş bulmuştur. Güneydoğu illerimizde vergi toplayan, trafik kontrolü yapan, sözde kaymakam, sözde vali atayan hainler, artık Adana’da, İstanbul’da ve diğer kentlerimizde silahlı olarak gösteri yapacak cüreti kazanmışlardır. Türkiye, AKP Hükümetinin teslimiyetçi politikalarının ağır bedelini ödemektedir. İktidar uğruna, saltanat uğruna terör örgütlerine verilen vaatler Türkiye’yi çıkmaza sürüklemiştir.”
“PKK DÜŞMAN DEĞİLDİR” DEMİŞLERDİ
Başkan Sayın Baş, şöyle devam etti:
“Dün ‘Sayın Öcalan demeyi ve PKK bayrağı açmayı suç olmaktan çıkardık’ diyen Bülent Arınç, ‘Öcalan’ın mesajları bizim de düşüncemiz’ diyen Beşir Atalay, ‘Öcalan Türkiye’nin önünü açıyor’ diyen Yiğit Bulut, ‘Öcalan’ın olayları okuma kabiliyeti ve tecrübesi var’ diyen ve Dolmabahçe Sarayı’nda Öcalan’ın bildirisini huşu içinde dinleyen Yalçın Akdoğan, terör örgütünün Suriye liderine Ankara’da devlet başkanı muamelesi yapan Ahmet Davutoğlu ve ‘PKK düşman değil’ diyen, ‘İmralı ile görüşüyoruz’ diyen Tayyip Erdoğan ve aynı zihniyetin temsilcilerinin bugün şikayet etmeye hakları yoktur.”
HÜKÜMET ÖZÜR DİLEMELİDİR
Sayın Baş, “Körle yatıp şaşı kalkan AKP, hâlâ gerçekleri görmekten çok uzaktır. Durum bu halde iken bile Hükümetin Ankara’daki ve Adana’daki temsilcileri istikrardan dem vurmakta, gerçekleri saptırmaya devam etmektedirler. Bu aymazlıktır. Bu, üç günlük koltuk ve saltanat uğruna milleti aldatmaktır. Türk Milleti artık gerçekleri bilmelidir. Terör örgütlerine verilen sözler, yapılan gizli pazarlıkların tamamı açıklanmalı ve gelinen noktada AKP hükümeti Türk milletinden özür dileme erdemini gösterebilmelidir.” ifadesini kullandı.
MHP YİNE HAKLI ÇIKMIŞTIR
Sayın Yusuf Baş “Milliyetçi Hareket Partisi ve onun Lideri Sayın Devlet Bahçeli, yüksek bir öngörü ile bütün bu olacakları ve çareyi yıllardır haykırmış ve gelinen noktada yine haklı çıkmıştır. MHP’nin ortaya koyduğu teşhis dikkate alınmalı ve yazdığı reçete mutlaka uygulanmalıdır. Türk siyaseti koltuk kapma yarışından uzaklaşmalı; ‘Önce ben’den, ‘Önce ülkem’e terfi edebilmelidir. Bu vesileyle ifade etmek isterim ki; bu ilkenin izinden giden Adana teşkilatları olarak Genel Merkezimizin ve Sayın Genel Başkanımızın alacakları her türlü kararın arkasında olduğumuzu açıklamaktan da ayrıca onur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.
TÜRKİYE BÖYLE GİDEMEZ
İl Başkanımız Sayın Yusuf Baş “Türkiye böyle gidemez. Türkiye çaresiz de değildir. Çare; yalandan, riyadan arınmış bir siyasetle, hukukun üstün tutulduğu, kanunların çalıştırıldığı, arsızın, hırsızın hesap verdiği, devlet gücünün her karış toprağımızda hissettirildiği, her türlü ihanetin belinin kırıldığı, kararlı bir irade lazımdır. Dışarıda ise onurlu bir duruş esastır. Haçlı-Siyonist ittifakına teslimiyetten vazgeçilmeli, her alanda milli bir politika hayata geçirilmelidir. Teslimiyetçiliğin ve ihanetin panzehiri milliyetçiliktir. Türkiye’nin başka çıkış yolu yoktur.” dedi.

Adres : Ziyapaşa Bulvarı 61027.Sokak No:6 ADANA
Tel : +90 322 4581882-4581883  Fax : +90 322 4500121
E-mail:  mhpadana@mhp-adana.org.tr

G Ü N C E L