27 Ocak 2015 Salı
» Anket

Arama Siteleri:

MHP Adana İl Başkanlığı

İl Başkanımız Sayın Mustafa İzgioğlu: Ben Hayatım boyunca ülkücünün ferasetine ve duruşuna inandım. 8 Şubat’ta ülkücü dik duruş kazanacaktır

İl Başkanımız Sayın Mustafa İzgioğlu yaklaşan MHP Adana İl Kongresi süreci devam ederken şahsına ait twitter hesabı üzerinden önemli mesajlar verdi. Delegeler üzerinde baskıların yoğunlaştığı son günlerde Sayın İzgioğlu “Ben Hayatım boyunca ülkücünün ferasetine ve duruşuna inandım. 8 Şubat’ta ülkücü dik duruş kazanacaktır” dedi.

Sayın İzgioğlu, paylaştığı o twitlerde, siyasi centilmenliğin, tevazunun da örneklerini verdi. Delegeleri etkilemek üzere insanları 'iş ve aş kaygısıyla sıkıştırmak suretiyle' onlar üzerinde kurulan baskıları nazik bir dille sadece vurgulamakla yetinen Sayın İzgioğlu o twitlerde sonuca ilişkin net mesajlar verdi. İşte o twitter hesabından verilen mesajlar:
“Bizim varlık sebebimiz Ülkücülerdir. Gözlemliyorum ki Ülkücüler iş ve aş korkusuyla arada kalıyorlar. Tüm ilçe başkanlarımın Yarınki Sayın Yusuf Baş'ın il başkan Adaylığı açıklamasına katılmalarını istiyorum. Ben Hayatım boyunca ülkücünün ferasetine ve duruşuna inandım. 8 Şubat’ta ülkücü dik duruş kazanacaktır. 9 Şubat günü ben il başkanı olarak Herkesi kucaklayıp Milliyetçi Hareketin tek başına iktidar yürüyüşünü Adana'dan birlikte başlatacağız. Mübarek olsun.”

Adres : Ziyapaşa Bulvarı 61027.Sokak No:6 ADANA
Tel : +90 322 4581882-4581883  Fax : +90 322 4500121
E-mail:  mhpadana@mhp-adana.org.tr

G Ü N C E L