23 Nisan 2014 Çarşamba

Arama Siteleri:
Ziyaretçi Sayısı

MHP'li üyeler: İl Genel Meclisi AKP’nin çiftliği değil;yazılı ve görsel basın

MHP İl Genel Meclis Üyeleri Mahmut Akgül, ve Abdullah Çökük, Ahmet Kurtuluş ortak açıklama yaptılar.

Karar alınmadan İl Genel Meclisi’nce verilen ve bütün muhtarların davet edildiği iftarda AKP’li Aytaç Durak tarafından AKP İl Başkanı’na plaket verildi. Durak, Remzi Oğuz Yılmaz ve Attaroğlu aynı masada oturdu.

İl Genel Meclisi AKP’nin çiftliği değil

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Genel Meclis Üyeleri Mahmut Akgül, Abdullah Çökük ve Ahmet Kurtuluş, İl Genel Meclisi’nce verilen iftarın AKP şovuna dönüştürülmesine tepki gösterdiler.

Önceki gün bir lokantada verilen iftarda bütün köy ve mahalle muhtarlarının davet edildiği bilgisine yer veren MHP’li üyeler; ortak açıklamada bulundular. AKP İl Başkanı Mustafa Attaroğlu’nun da davet edildiği iftarda ayrıca AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak tarafından Attaroğlu’na bir de plaket verilmesi üzerine açıklamada bulunan MHP’li Akgül, Çökük ve Kurtuluş, “Karar alınmadan düzenlenen bu iftarda devletin, halkın kaynakları bir kez daha siyasete malzeme yapılmıştır. Ayrıca bu iftarın masrafının bir kısmının bazı müteahhitlerce karşılandığı iddiası iftarın ve kutsal Ramazan ayının ruhuna aykırı düşmüş, diğer yandan İl Özel İdaresi’nin kimliğine ve saygınlığına gölge düşürmüştür. Yönetimin bir taraftan paralı akçeli işlerin içinde olması diğer yandan kurumu siyasi arenaya çevirmesi büyük bir pişkinlik ve saygısızlıktır. Bilmeyenler bilmelidir ki Adana İl Genel Meclisi ve İdaresi AKP’nin çiftliği değildir”.

AKP İLE AKÇELİ İŞLER SİYAM İKİZİNE DÖNÜŞTÜ
MHP İl Genel Meclis Üyeleri Mahmut Akgül, Abdullah Çökük, Ahmet Kurtuluş, bu arada bazı iddiaları da gündeme getirdiler. AKP iktidarı tarafından atanan Özel İdare Genel Sekreteri Remzi Oğuz Yılmaz’ın kardeşi ve aynı zamanda AKP İl Genel Meclis Üyesi Yasin Yılmaz’ın Kozan’da geçen yıl yaklaşık bir trilyon lira civarında petrol istasyonu ve 500 milyar lira civarında bir televizyon kanalı satın aldıklarını hatırlatan MHP’li üyeler “Bu kadar kısa bir süre içinde bu kadar servetin nasıl kazanıldığını kamuoyu merak ediyor. İl Özel İdaresi’nden iş alan bazı müteahhitlerin bu petrol istasyonundan alış veriş yapmaya zorlandıkları iddiaları da gerçekten düşündürücüdür. AKP ile akçeli işlerin Siyam ikizlerine dönüştüğü bu son günlerde kamuoyuna her halde yapılabilecek makul bir açıklama vardır” dediler.

Geri Arkadaşına Gönder

Adres : Ziyapaşa Bulvarı 61027.Sokak No:6 ADANA
Tel : +90 322 4581882-4581883  Fax : +90 322 4500121
E-mail:  mhpadana@mhp-adana.org.tr